Kitchen Impossible is hot. Na een zinderende perspresentatie hebben Arie Boomsma, Robert Kranenborg, Sumeia, Danielle, Lizzy, Patrick, Sarita, Wim, Clara en Johanna in verschillende media de ruimte gekregen om heel Nederland te vertellen wat het betekent om te kunnen participeren.

In beeld
Nog voordat de eerste uitzending op Net5 is uitgezonden, is de media-aandacht voor arbeidsparticipatie van mensen met een beperking ongekend groot. Niet alleen de presentatoren, maar ook de kandidaten worden bij tv-programma’s uitgenodigd om te vertellen over hun deelname aan Kitchen Impossible en de boodschap die ze daarmee willen uitdragen. Bij RTL Late Night, Shownieuws, RTL Boulevard, Carlo’s TV Café en RTL Live vertellen een aantal kandidaten over hun ervaringen met Kitchen Impossible. Ze stelen de show dankzij het zelfvertrouwen dat ze door hun deelname hebben gekregen. Vol trots en passie vertellen ze wat hun deelname hun gebracht heeft (zonder spoilers!) en hoe belangrijk ze het vinden om heel Nederland te laten zien wat ze kunnen.

In schrift
Ook de schrijvende media zit niet stil. De Telegraaf, het Algemeen Dagblad, Televisier.nl, nu.nl en Metro besteden zowel online als offline veel aandacht aan Kitchen Impossible en de deelnemers. Alles wijst erop dat de publieke aandacht voor arbeidsparticipatie nu al een flinke duw in de juiste richting heeft gekregen. Daar zijn wij ontzettend bij mee!

Het beste van jezelf laten zien
Voor Sumeia, Danielle, Lizzy, Patrick, Sarita, Wim, Clara en Johanna is het zo klaar als een klontje; Kitchen Impossible heeft het beste in ze naar boven gehaald en ze hebben de kans gegrepen om heel Nederland te kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

Vanaf 30 november zitten we elke woensdag om 21:30 uur klaar om een nieuwe aflevering van Kitchen Impossible te kijken. Je kijk toch zeker met ons mee?

Recent Posts