Het eerste seizoen van Kitchen Impossible liet zien dat een beperking best in de weg kan staan bij het vinden van een baan. Ook het goed functioneren binnen een professionele omgeving is een hele uitdaging. Toch zagen we dat de kandidaten met de juiste begeleiding en aandacht het maximale uit zichzelf haalden.

Keer op keer liepen de kandidaten tegen grenzen aan, om ze vervolgens te verleggen. Het resultaat: acht trotse kandidaten die niet alleen ontzettend veel geleerd hebben, maar ook gegroeid zijn op persoonlijk vlak. Arie Boomsma maakte het als presentator van het programma van dichtbij mee en daarom vroegen we hem in een aantal videofragmenten naar zijn ervaringen en observaties.

 

Arie Boomsma over Kitchen Impossible – In drie woorden

Om te beginnen vroegen we Arie om het programma in drie woorden samen te vatten.

 

Arie Boomsma over Kitchen Impossible – Wat heb je geleerd?

Kitchen Impossible was niet alleen leerzaam voor de kandidaten en de kijkers, maar ook voor ons, het productieteam en natuurlijk de presentatoren. Daarom vroegen we Arie in het tweede videofragment naar zijn leermomenten tijdens het programma.

 

Arie Boomsma over Kitchen Impossible – Waar liep je tegenaan

Hoewel bij Kitchen Impossible de nadruk voornamelijk lag op groei, ontwikkeling en positiviteit, kwamen er natuurlijk ook knelpunten aan het licht. In deze video vertelt Arie Boomsma wat hem in dat licht het meest is opgevallen.

 

Arie Boomsma over Kitchen Impossible – Groei van kandidaten

De kandidaten kwamen heel anders uit Kitchen Impossible dan ze erin gingen, en gelukkig in positieve zin. We vroegen Arie om meer te vertellen over het groeiproces dat de kandidaten van #KitchenImpossible tijdens het programma hebben doorgemaakt.

Recent Posts